OMSCHRIJVING

Te Koop: Restaurant De Gouden Muur, Noordwijk

Bent u op zoek naar een horecabedrijf aan zee? Restaurant De Gouden Muur, een gerenommeerd Chinees-Indisch restaurant aan de prachtige Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk wordt nu door Dé Horeca Verkoopmakelaar ter overname aangeboden

Gelegen aan de Koningin Wilhelmina Boulevard, een populaire plek voor zowel toeristen als de locals. De centrale ligging en het aantrekkelijke uitzicht op de boulevard trekken dagelijks veel bezoekers aan.

De Gouden Muur staat bekend om zijn authentieke Chinese en Indische gerechten. Het restaurant heeft een trouwe klantenkring opgebouwd dankzij de hoge kwaliteit van het eten en de gastvrije service.

Het restaurant is volledig ingericht en klaar voor direct gebruik. De keuken is uitgerust met alle benodigde apparatuur, en de eetruimte is sfeervol en goed onderhouden. Ook is er een eigen parkeerplaats voor één auto aanwezig.

Ondanks het huidige succes is er nog volop ruimte voor uitbreiding. Denk hierbij aan het uitbreiden het organiseren van culinaire evenementen of het introduceren van nieuwe menu-items. Vanwege de goede ligging is de locatie tevens zeer geschikt voor andere concepten.

Grijp deze kans om een succesvolle horecazaak over te nemen en verder te ontwikkelen in het prachtige Noordwijk!

Ligging
Aan de boulevard in Noordwijk

Bedrijfsruimte
Instapklaar

Concept
Chinees-Indisch restaurant

Bestemming
Hierover kunt u meer informatie vinden op: omgevingswet.overheid.nl

Apparatuur en inventaris
In goede staat

Omzetindicatie
Op aanvraag

Plaats
Noordwijk

Aanvaarding
In overleg

Huurprijs
€ 5000,- excl. btw per maand

Verplichtingen
Brouwerijverplichting

Personeel
Personeel dient overgenomen te worden

Openingstijden
Dagelijks van 16:00 tot 21:30

Parkeergelegenheid
Betaald parkeren in de directe omgeving

Overnameprijs
Goodwill en inventaris: € 100.000,-

Bent u geïnteresseerd? Neem gerust contact op met Dé Horeca Verkoopmakelaar voor meer informatie. Alle details worden uitsluitend via de makelaar verstrekt. Bezoekt u de onderneming incognito, vragen wij u vriendelijk om de exploitant(en) niet aan te spreken. Een transactie kan pas plaatsvinden nadat de eigenaar hier schriftelijk mee heeft ingestemd.

Bovenstaande informatie is door ons met zorg samengesteld. Echter, aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.