OMSCHRIJVING

Deze snackbar met een solide reputatie en stabiele omzet is gelegen in een woonwijk in Haarlem.  Groot voordeel is dat door de compacte ruimte de energiekosten laag zijn.

De zaak heeft een efficiënte indeling en is voorzien van alle benodigde apparatuur. De momenteel onderverhuurde bovenwoning met vier kamers is tevens via een aparte ingang bereikbaar. De maandelijkse huurprijs bedraagt momenteel € 2968,-. Na aftrek van de huurinkomsten uit de kamerverhuur bedraagt de huur slechts € 452,-.  

De zaak is mede door de lage huur al zeer winstgevend en heeft bovendien nog veel potentie. Er wordt op dit moment slechts beperkt bezorgd via Uber Eats.

Kortom, Snackbar Snack 30 biedt niet alleen de kans om een succesvolle horecaonderneming te runnen, maar ook om te profiteren van lage huurkosten dankzij de verhuur van de kamers.

Informatie wordt uitsluitend via de makelaar verstrekt. Wanneer u het bedrijf incognito bezoekt, verzoeken wij u om de exploitant(en) of het personeel niet te benaderen. 

Bovenstaande informatie is door ons met zorg samengesteld. Echter, aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend