Over ons

De Horeca Verkoopmakelaar is gespecialiseerd in het bemiddelen bij de verkoop van horecaondernemingen. Of het nu gaat om een café, restaurant, hotel, lunchroom of andere horecagelegenheid, wij helpen u graag verder.
Ons team van ervaren en deskundige makelaars heeft een uitgebreid netwerk in de horecabranche en kent de markt als geen ander. Wij staan u bij gedurende het gehele traject, van de eerste kennismaking tot en met de overdracht.
Wij begrijpen dat het verkopen of kopen van een horecaonderneming een belangrijke beslissing is en daarom nemen wij uitgebreid de tijd om uw wensen en doelen te bespreken. Op basis daarvan adviseren wij u over de mogelijkheden en zetten wij ons in om een succesvolle transactie te realiseren.
Daarnaast bieden wij ook aanvullende diensten aan, zoals het opstellen van een financieel plan, het regelen van vergunningen en het adviseren over marketing en promotie. Zo zorgen wij ervoor dat u zich kunt richten op uw onderneming terwijl wij de rest voor u regelen.
Kortom, bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele horecamakelaar? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.