OMSCHRIJVING

VERKOCHT

In het hartje centrum van Haarlem staat dit prachtige pand waarin bedrijvigheid en wonen prima samen gaan.

Werk- Woon combinatie:
Dit unieke pand is gelegen in het centrum van Haarlem met in de directe omgeving diverse uitgaansgelegenheden en daarom is dit pand uitermate geschikt om op de begane grond een afhaal- en/of bezorg restaurant te starten. Deze locatie is ook prima geschikt voor een cafetaria/snackbar er is een mogelijkheid voor enkele  zitplaatsen en een klein terras. Zie optie: 1, waarbij de trap naar de boven gelegen woonruimte is blijven zitten of optie 2, waarbij de trap naar voren is verplaatst en zo een aparte ingang voor de woning en de zaak is gecreëerd.

U kunt hier eventueel ook een kantoorruimte, atelier, praktijkruimte en of detailhandel realiseren (bestemmingsomschrijving ‘gemengd 2’), maar ook volledig wonen zie optie: 3.

Over de buurt:
Dit unieke pand is gelegen in een gezellige, autoluwe straat in één van de zeven gouden straatjes in het centrum van Haarlem. Dat betekent dat je hier vrijwel alle denkbare voorzieningen op loopafstand kunt vinden, zoals de supermarkt, een grote hoeveelheid winkels, cafés en restaurants, maar ook vele culturele voorzieningen zoals musea en muziekpodia. Zowel de bushalte als het NS-station bevinden zich op loopafstand.

Indeling van de woning:

Begane grond:

Moderne open keuken met diverse inbouwapparatuur en gedeeltelijk ingericht als een uitnodigende winkelruimte maar door de gemengde bestemming is de hele ruimte ook te gebruiken als b.v. een afhaal- bezorgrestaurant, atelier, detailhandel of kantoor. In de aanbouw achter bevindt zich een toilet en de was-/bergruimte.

1e verdieping:

Knusse zeer ruime woonkamer met de lage, karakteristieke ramen en toegang tot het dakterras. Het stookkanaal is nog aanwezig waardoor een houtkachel of gashaard (gasaansluiting is aanwezig) eenvoudig te installeren is.

2e verdieping:

Ruime, dankzij een daklichtkoepel zeer lichte overloop met een grote slaapkamer aan achterkant, kleinere slaapkamer aan de voorkant en een badkamer, voorzien van een daglichtkoepel, douche, wastafel en toilet. Het is mogelijk om via de overloop een toegang tot het platte dak te maken en daar een dakterras te realiseren.

Bijzonderheden:

  • – Woonoppervlakte 98 m2
  • – Energieverbruik E: 2600 KWh G: 1300 m3 per jaar
  • – Parkeren met parkeervergunning
  • – Bestemming: Gemengd-2
  • – Grotendeels v.v. dubbel glas
  • – Buitenschilderwerk is in augustus 2021 uitgevoerd
  • – Combinatie van wonen en werken mogelijk
  • – Het realiseren van een dakterras behoort tot de mogelijkheden

 

Bovenstaande informatie is door ons met zorg samengesteld. Echter, aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend