OMSCHRIJVING

Te koop aangeboden: cafetaria Padbroek in Cuijk

Cafetaria Padbroek is een goedlopende onderneming gelegen in Cuijk. De zaak is al jaren een gevestigde naam in de regio en heeft een grote klantenkring opgebouwd. De locatie is uitstekend en in de buurt is er voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

De onderneming heeft een moderne open indeling en is ruim opgezet. Het beschikt over een royale keuken, voldoende binnen zitplaatsen, een afhaalbalie, twee speelautomaten en een aangenaam terras. Daarnaast is er ook nog een apart cafégedeelte.

Er is nog volop potentie aanwezig: het café wordt namelijk niet gebruikt. Hier liggen dus veel kansen om de onderneming verder te ontwikkelen. Bovendien wordt er momenteel niet bezorgd, dus hier ligt ook een kans om extra omzet te genereren.

De cafetaria is uitgerust met alle benodigde apparatuur en de inventaris verkeert in uitstekende  staat. U kunt dus direct aan de slag!

Dit is een unieke kans voor een ondernemer die op zoek is naar een succesvolle cafetaria op een goede locatie met veel groeipotentieel.

Let op! De genoemde huurprijs is gewijzigd. Per 1 december 2023 is de huurprijs verhoogd.

Over dit object wordt telefonisch geen informatie verleend. Verdere informatie wordt uitsluitend in een persoonlijk gesprek verstrekt.

Bovenstaande informatie is door ons met zorg samengesteld. Echter, aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend