OMSCHRIJVING

Te koop: Foodmaster Weesp
Ben je op zoek naar een goedlopende snackbar in een gunstige locatie binnen een gezellige buurt? Foodmaster Weesp biedt een uitstekende kans om een succesvolle onderneming over te nemen, ideaal gelegen in Weesp.

 

Gunstige buurtlocatie:
Foodmaster Weesp bevindt zich in een woonwijk in Weesp. Een plek in de buurt die door veel lokale bewoners wordt bezocht.

 

Breed en populair menu:
De snackbar biedt een uitgebreid assortiment aan heerlijke gerechten, waaronder friet, snacks en burgers. Foodmaster Weesp staat bekend om zijn kwaliteit en snelle service, wat zeer gewaardeerd wordt door de vaste klanten.

 

Uitbreidingsmogelijkheden binnen de formule:
Hoewel Foodmaster Weesp al een succesvolle onderneming is, zijn er nog volop mogelijkheden om te groeien binnen de richtlijnen van de Foodmaster franchise. Dit kan bijvoorbeeld door het introduceren van een bezorgservice.

 

Sterke gemeenschapsband:
De snackbar is een bekende en geliefde plek binnen de lokale gemeenschap van Weesp en heeft een loyale klantenbasis. Dit biedt een solide basis voor een nieuwe eigenaar om op voort te bouwen en de onderneming verder te laten groeien.

 

Flexibiliteit in franchise:
Foodmaster Weesp is momenteel onderdeel van de Foodmaster franchise. Dit biedt voordelen zoals merkbekendheid en operationele ondersteuning. Echter, de overname van de Foodmaster-formule is niet verplicht. Je hebt de vrijheid om de onderneming voort te zetten onder de huidige franchise of om deze zelfstandig te beheren en naar eigen inzicht aan te passen.

 

Ligging
Woonwijk

Bedrijfsruimte
Instapklaar

Concept
Cafetaria, Foodmaster

Bestemming
Volgens bestemmingsplan vastgesteld op 28-05-2015 thans Gemengd – 2. Voor zowel het ontwerp paraplubestemmingsplan Weesp 2023 (21-12-2023 — in voorbereiding) als het bestemmingsplan vastgesteld op 28-05-2015 kunt u meer informatie vinden op: omgevingswet.overheid.nl

Apparatuur en inventaris
In zeer goede staat

Omzetindicatie
Op aanvraag

Plaats
Weesp

Aanvaarding
In overleg

Huurprijs
€ 1485,- exl. btw per maand

Verplichtingen
Geen verplichtingen die niet opgezegd kunnen worden. Overname formule Foodmaster is niet verplicht

Personeel
Geen overname personeel

Openingstijden
Maandag: gesloten
Dinsdag:  16:00-20:00
Woensdag en donderdag:  12:00-20:00
Vrijdag en zaterdag: 12:00-20:30
Zondag: 16:00-20:00

Parkeergelegenheid
Vrij parkeren in de directe omgeving

Overnameprijs
Goodwill en inventaris: € 57.500,-

Bent u geïnteresseerd? Neem gerust contact op met Dé Horeca Verkoopmakelaar voor meer informatie. Alle details worden uitsluitend via de makelaar verstrekt. Bezoekt u de onderneming incognito, vragen wij u vriendelijk om de exploitant(en) niet aan te spreken. Een transactie kan pas plaatsvinden nadat de eigenaar hier schriftelijk mee heeft ingestemd.

De bovenstaande informatie is zorgvuldig samengesteld, maar er kunnen geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.